Avatar

Ивелина Стаменова

Member since: Четвъртък, 26 Януари 2023
Last Visit: Вторник, 28 Февруари 2023
Informations
Details
Име
Ивелина
Фамилия
Стаменова
Имейл
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Град
Пловдив
Образование
Магистър
Специалност
Комуникативни нарушения
Университет
ПУ "Паисий Хилендарски"
Стаж (г)
18
Вид на практиката
Частна
Адрес на практиката
Пловдив ЖК Тракия
Телефон
0894748816
Сайт / Facebook
http://www.logoped-plovdiv.bg
Как ще консултирам
В кабинет и онлайн
Ще консултирам от
1 Март 2023
Ще консултирам до
15 Март 2023
За мен
Създател и управител на Център „С-ИВВЕНА“ на територията на град Пловдив в края на 2007г., Ивелина Стаменова е завършила Специална педагогика с модули „Логопедия“ и „Педагогика за лица с умствена изостаналост“, има магистърска степен по „Комуникативни нарушения“, както и специализация по Детска психология. Член е на БАХ /Българска Асоциация по Хипноза/. 2015-2016г специализира Арт-терапия към Нов Български Университет. Допълнителни специализации – Ерготерапия (НБУ) и Хранителна терапия.
Част е от диагностично-консултативния екип на центъра, води индивидуални и групови терапии на лица от всички възрастови групи с комуникативни и емоционално-поведенчески нарушения.
Провежда тренинги и обучения за родители, относно проблемите на техните деца и начините за ефективно обучение и възпитание. Специалист по ранно детско развитие.
Ръководи и супервизира работата на терапевтичния екип в центъра. Ментор е на студенти от специалностите Логопедия, Специална Педагогика и Психология към проект Студентски практики в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски.
През 2010 г. учредява Фондация “С-ИВВЕНА” с цел изграждане, развитие и поддържане на оптимално функциониране на структури, подпомагащи комуникацията на лица с комуникативни нарушения, въвеждане на нови, по ефективни и световно утвърдени методи за подобряване възможностите за комуникация при лица с нарушения в общуването,подпомагане на комуникацията,социална интеграция и личностна реализация на лица с комуникативни нарушения.
В началото на 2014г. открива първият за територията на град Пловдив целодневен център за ранно детско развитие и превенция на обучителни трудности „Децата обичат Монтесори“.
Част от лекторския екип на Фондация „С-ИВВЕНА“, с който ежемесечно провежда практически семинари и обучителни курсове на специалисти логопеди, психолози и педагози – ресурсни и масови учители от цялата страна.
През годините разкрива филиали и консултира и в градовете Пазарджик, Асеновград, Казанлък и Бургас.
За консултациите
Консултация с логопед/хранителен терапевт.
Провежда се с единия или двамата родители и детето.
Времетраенето е индивидуално спрямо случая,но ориентировъчно между 30 и 60мин.
Ще консултирам безплатно през целия месец март в градовете Пловдив, Пазарджик и Асеновград, както и онлайн.
Запазване на предварителен час по телефона!